TV Serija

MALA SUPRUGA

Telenovela “Mala supruga”, u režiji Rastka Tadića i Strahinje Savića, inspirisana motivima istoimenog romana naše proslavljene spisateljice Milice Jakovljević Mir-Jam, smeštena je u današnje vreme kao snažna melodrama sa elementima trilera i noara, što je izdvaja od svih postojećih telenovela u ponudi.

Vrsta: serija
Žanr: Melodrama
Premijera: 4. jul 2022
Emiter: TV Prva
Broj epizoda: 100

Glavna junakinja je Đurđica (Srna Đenadić), otmena i lepa devojka odrasla u Nemačkoj, koja sada sa svojom majkom Marom (Anika Milićević) živi u jednom malom mestu u Vojvodini, u svoj velelepnoj kući sa bazenom koju je sagradio njen pokojni otac.

Njen život se odvija u monotoniji imanja i sela, sve dok se neočekivano ne zaljubi u Branka (Nikola Malbaša), doktora u lokalnom domu zdravlja, koji se baš u tom trenutku suočava sa velikim problemom svog starijeg brata Sime (Saša Joksimović) : ogromnim dugom od stotinu hiljada evra, pozajmljenim od lokalnog zelenaša.

Branko po svaku cenu želi da pomogne bratu da vrati dug, ali u tome ne uspeva, sve dok mu Đurđica ne ponudi svoj novac. Branko na to pristaje, vraća bratov dug, ali se u tom trenutku pojavljuje nepoznati ali opasni Miodrag Hadži Orlović (Zoran Ćosić) – čovek koji uslovljava Branka da se zbog pozajmljenog novca oženi zaljubljenom Đurđicom.

Branko na to nevoljno pristaje. Odluku da oženi Đurđicu saopštava Nadi (Tamara Radovanović), fatalnoj devojci sa kojom je u dugogodišnjoj tajnoj vezi…. Tako započinje uzbuljiva serija o dve žene i muškarcu raspetom u ljubavnom trouglu, prepuna strasti, uzbuđenja i izneverenih očekivanja.

Istovremeno sa ljubavnim pričama, razvijaju se i tajni događaji iz prošlosti dve porodice, koji objašnjavaju iznenadni dolazak misterioznog Hadži Orlovića kod Đurđicine majke Mare.

U toku je snimanje druge sezone serije „Mala supruga“. U novih 100 epizoda glavne junake, dr Branka i Đurđu gledaćemo u nekom novom svetlu i još intenzivnijim životnim iskušenjima.

 

sr_RS
Scroll to Top