Film

Nova Klasa

Ova uzbudljiva melodrama sa elementima komedije prati živote dva fanatika i rivala, Nemca (Miodrag Mićko Radonjić) i Bebu (Rade Ćosić), koji su najbolji vozači u trkama sa jugićima. Njihova želja je da osvoje prvenstvo i plasiraju se u F2 kako bi mogli da voze formulu. Pored strasti za vožnjom, film istražuje i ljubavni trougao između dva rivala koji su zaljubljeni u istu ženu, koju igra Matea Milosavljević.

Veliki deo filma smo snimali na NAVAK stazi, što je bilo izuzetno zahtevno jer je 90% scena snimano na eksterijerima, uključujući mnoge noćne scene. Pored NAVAK staze, snimanje je realizovano i u Beogradu, Novom Sadu, kao i širom Srbije. Režiser filma, Vladimir Mića Popović, iako debitant, uneo je veliko iskustvo i emociju u svoj rad, podsećajući na one stare dobre filmove. Scenario su pisali Zoran Mitrović i Rade Ćosić, a u filmu glume i Nenad Jezdić, Ljubomir Bandović, Olga Odanović, Andrija Milošević, Hristina Popović i mnogi drugi.

Film Plus Pictures, je obezbedio vrhunsku produkciju. Film će premijerno biti prikazan krajem oktobra 2024. godine. Sličnost sa filmom „Nacionalna klasa“ ogleda se u emociji i priči o životu glavnog protagoniste Nemca, koji se suočava sa svakodnevnim problemima i težnjom ka pobedi. Mića je uspeo da prenese tu emociju na platno i sigurni smo da će se mnogi identifikovati sa glavnim likovima.

sr_RS
Scroll to Top